KMG

De federatie waar Sportschool VLC  deel van uitmaakt is KMG, wat staat voor Krav Maga Global.IMG_0224

KMG wordt geleid door Eyal Yanilov. Eyal is een directe leerling van Imi, de grondlegger van Krav Maga.  Bijgestaan door het Global Instructor Team reist Eyal de wereld rond om Krav Maga te promoten. Eyal Yanilov heeft zowel IKMF (International Krav Maga Federation) als KMG (Krav Maga Global) opgestart en heeft samen met Imi een van de eerste boeken over Krav Maga geschreven.

In 1992 formuleerde Imi Lichtenfeld de wens om een internationale vereniging op te richten om op het internationale karakter van Krav Maga aan te geven.  In 1995 werd zijn droom werkelijkheid toen de Internationale Krav Maga Federatie (IKMF) opgericht werd te Netanya, Israël. Tot 2010 was Eyal voorzitter van het IKMF, waarna hij Krav Maga Global opgericht heeft.

image

KMG zorgt onder meer voor:

  • Nieuwe technieken en lesmethoden: zoals Kids Krav Maga en het integreren van kettlebelltraining. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat uit onderzoek of uit de praktijk blijkt dat een techniek anders moet. Deze wordt dan aangepast en gecommuniceerd naar alle instructeurs
  • Opleiden, examineren en bijscholen van instructeurs: alle KMG instructeurs in Nederland gaan regelmatig naar centrale trainingen onder leiding van leden van het Global Instructeur Team. Op die manier blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Krav Maga. Tijdens deze trainingen leggen ze ook regelmatig zelf examen af.
  • Examens afnemen: de examens worden afgenomen door een Israëlische topinstructeur. Zodoende wordt gewaarborgd dat iedereen dezelfde technieken gebruikt en er niet onbedoeld varianten worden toegepast die wellicht minder effectief zijn
  • Seminars, workshops en cursussen over de hele wereld voor particulieren, bedrijven, justitie, defensie en persoonsbeveiliging.

info@kravmaga-vlc.nl

Civiel

De burgers vanaf 18 jr krijgen de gelegenheid om zichzelf te kunnen verdedigen in welke situatie dan ook. Er wordt getraind op eigen niveau, d.w.z. in de mentale en fysieke conditie waarin men zich bevindt. Er zijn  geen voorwaarden om aan de les deel te nemen, men heeft geen Martial Arts-achtergrond nodig. Iedereen kan meedoen!!

VIP / Security

Er is Krav Maga voor mensen die in de beveiligingsbranche werken. De afwerking van de KM-technieken en tactieken kunnen anders zijn dan die in de civiele sector. Hierdoor zijn de beveiligingslessen specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als beveiligingsmedewerker tegen zou kunnen komen.

Militair

De lessen zijn specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als soldaat tegen zou kunnen komen. Er zijn verschillende eenheden met elk een andere taak. Meer informatie op persoonlijk verzoek.

Krav Maga - Kettlebell - Primal Move

Sportschool VLC - 06-55923102