opleidingen in Defensive Tactics, Close Quarter Batlle (CQB), fighting skills, en Hand-to-Hand Combat voor alle sectoren binnen het militaire domein: leger, marine, luchtmacht, special units, counter terreur en beveiligings personeel.image

De opleidingen zijn op verschillende niveaus’, van basis tot instructor niveau.

De-Escalation

Weapon retention

Fouilleren

Technieken-tactieken

tactische samenwerking in team’s

wapengebruik

image

Voor de verschillende opleidingen kunnen alleen militairen meedoen. Neem contact met ons op voor informatie
(Victor Lens  Tel: 0031(0)655923102 image

Civiel

De burgers vanaf 18 jr krijgen de gelegenheid om zichzelf te kunnen verdedigen in welke situatie dan ook. Er wordt getraind op eigen niveau, d.w.z. in de mentale en fysieke conditie waarin men zich bevindt. Er zijn  geen voorwaarden om aan de les deel te nemen, men heeft geen Martial Arts-achtergrond nodig. Iedereen kan meedoen!!

VIP / Security

Er is Krav Maga voor mensen die in de beveiligingsbranche werken. De afwerking van de KM-technieken en tactieken kunnen anders zijn dan die in de civiele sector. Hierdoor zijn de beveiligingslessen specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als beveiligingsmedewerker tegen zou kunnen komen.

Militair

De lessen zijn specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als soldaat tegen zou kunnen komen. Er zijn verschillende eenheden met elk een andere taak. Meer informatie op persoonlijk verzoek.

Krav Maga - Kettlebell - Primal Move

Sportschool VLC - 06-55923102