IMG_0224burgers vanaf 18 jr krijgen de gelegenheid om zichzelf te kunnen verdedigen in welke situatie dan ook. Er wordt getraind op eigen niveau, d.w.z. in de mentale en fysieke conditie waarin men zich bevindt. Natuurlijk zijn factoren als lenigheid, snelheid, conditie, reactiesnelheid belangrijk tijdens een “situatie”. Deze zijn trainbaar en worden daarom ook onder de loep genomen tijdens de les. Zij zijn echter geen voorwaarden om aan de les deel te nemen, net zo min als dat men een Martial Arts-achtergrond nodig heeft. Iedereen kan meedoen!!

Een aantal feiten:

image

  • KMG is een internationale organisatie met vertakkingen over de gehele wereld
  • We geven op het hoogste niveau instructie
  • Goed opgeleide en getrainde instructeurs
  • Internationaal erkende certificaten van levels en gradaties
  • Instructors Cursussen en andere opleidingen. Alle instructors zijn gecertificeerd door het Israelische H.Q. van KMG.
  • Mogelijkheden om te trainen in Israel, inclusief touring en training events.
  • KMG wordt geleid door¬†Eyal Yanilov , de Krav Maga oprichter’s rechter hand gedurende 15 jaar, de enige persoon met het Krav Maga hoogste level en Diploma of Excellence.

image

Civiel

De burgers vanaf 18 jr krijgen de gelegenheid om zichzelf te kunnen verdedigen in welke situatie dan ook. Er wordt getraind op eigen niveau, d.w.z. in de mentale en fysieke conditie waarin men zich bevindt. Er zijn  geen voorwaarden om aan de les deel te nemen, men heeft geen Martial Arts-achtergrond nodig. Iedereen kan meedoen!!

VIP / Security

Er is Krav Maga voor mensen die in de beveiligingsbranche werken. De afwerking van de KM-technieken en tactieken kunnen anders zijn dan die in de civiele sector. Hierdoor zijn de beveiligingslessen specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als beveiligingsmedewerker tegen zou kunnen komen.

Militair

De lessen zijn specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als soldaat tegen zou kunnen komen. Er zijn verschillende eenheden met elk een andere taak. Meer informatie op persoonlijk verzoek.

Krav Maga - Kettlebell

Sportschool VLC